Trouwen is een unieke ervaring en dat hoort vastgelegd te worden op film en foto door mensen met ervaring en hart voor het vak. Golden Zoom werkt met ervaren freelancers die uitgebreide ervaring en kennis hebben in verschillende branches. Wij tonen begrip en respect voor het gelukkige koppel, hun familie en vrienden. Naast het vriendelijke en warme karakter van Golden Zoom staat kwaliteit boven alles. Wat de klant afspreekt met Golden Zoom, zal door Golden Zoom waargemaakt worden.

Werkwijze:

  • 1ste gesprek: Het eerste gesprek is voor klanten om kennis te maken met Golden Zoom, zodat wij  onze toekomstige klanten kunnen helpen met 1 van de belangrijkste dagen van hun leven. Op dit gesprek laten wij onze klanten kennis maken met verschillende diensten en producten waarbij de mogelijkheid is om vragen te stellen en om ideeën aan te dragen. Aan het eind van dit gesprek zal Golden Zoom een concept factuur maken met "voorlopige" diensten en producten voor de klant. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden wel vraagt Golden Zoom om binnen 1 week tijd een ja/nee antwoord te krijgen.

  • 2de gesprek: Op het tweede gesprek wordt het concept factuur opnieuw bekeken met de klant en waar nodig is aanpassingen verricht en vragen beantwoordt. Afspraken voor de betaling zal ook vast gelegd worden en de factuur wordt vanaf dat moment als opdracht behandeld. U als klant zijnde bent dan hiermee verbonden.

  • Planning doornemen: Een bruiloft zonder planning is onmogelijk, daar weet Golden Zoom alles van. Op de dag zelf is het de bedoeling dat alles gaat volgens de eisen en wensen van het huwelijkspaar en dat zij ongestoord van de dag kunnen genieten. Als tip geven het advies om een ceremoniemeester bekend te maken voor het geval dat er problemen of vragen zijn, zodat hij/zij benaderd kan worden. 

  • Trouwdag: Voorbereiding: Het is een bekend factor dat er koppels zijn die het leuk vinden om gefilmd en gefotografeerd te worden bij de voorbereiding van hun trouwdag. Golden Zoom zorgt ervoor om eerst bij de bruidegom aanwezig te zijn om de nodige materiaal te kunnen verzamelen, om daarna richting de locatie van de bruid te gaan. Hierna zal de bruidegom zijn bruid ophalen om samen richting de prewedding locatie te gaan.

  • Trouwdag: Het Ja woord. Natuurlijk mag het JA woord niet ontbreken. En de belofte van liefde tussen de 2 personen die samen een eeuwige band zullen opbouwen. Een terugblik op zo'n moment is kostbaar en wij willen graag de eer hebben om dat vast te leggen zodat jullie dat moment voor eeuwig kunnen bewaren.

  • Trouwdag: Koppelsessie. We zullen 1 a 2 uren bezig zijn met foto's en opnames maken op de gekozen locatie. Als tip geven wij mee om zo weinig mogelijk familie of kennissen mee te nemen zodat wij alles op tijd kunnen afronden en richting de feestzaal kunnen gaan.

  • Trouwdag: Het feest. Jullie gaan trouwen en dat word gevierd met iedereen. Tijdens het feest zullen wij de juiste momenten op film en foto vastleggen en proberen elke familielid op de foto te krijgen